Hiša dvojček, Slovenska Bistrica

Projektirali smo in gradimo dve hiši – dvojčka – v bližini Maribora.

Na dobri lokaciji v Slovenski Bistrici gradimo dve hiši – dvojčka. Objekt si lahko ogledate na fotografijah spodaj, v besedilu spodaj pa je tudi opis ponudbe. Več informacij je na voljo pri Atrium Nepremičnine d.o.o., ki trži stanovanja, sicer pa nam lahko tudi pišite na info@senmed.eu.

Predstavljamo vam novogradnjo – dvojček v Slovenski Bistrici zgrajen do 4 gradbene faze!

PODATKI O OBJEKTU: Dvojček bo zgrajen leta 2019 in je etažnosti P+1, zunanje dimenzije so 12,3 x 10,6 m. Nosilne obodne stene bodo zidane z opeko debeline 30 cm, notranje nosilne in predelne stene bodo prav tako zidane z opeko ter suhomontažno gradnjo. Debelina notranjih nosilnih sten je 30 in 20 cm, predelnih sten pa 10 cm. Konstrukcija ostrešja je betonska plošča, kritina PVC strešna kritina debeline 1,8 mm odporna na UV žarčenje in je trajna. Obrobe, žlebovi in odtoki bodo iz barvne pocinkane pločevine, debeline toplotne izolacije je 30 cm. Objekt bo izoliran s kvalitetno toplotno fasado debeline 16 cm.

Stavbno pohištvo bo PVC, 3 slojna zasteklitev, zunanje žaluzije/rolete z električnim odpiranjem ter delno z ročnim odpiranjem. Vsak objekt bo imel ločene vse priklope ter števce (električni števec, števec vode ter komunikacijski priklopi).

Prostori v pritličju: vetrolov, WC, shramba, dnevno – bivalni prostor z jedilnico in kuhinjo, stopnišče

Prostori v nadstropju: hodnik, spalnica, kopalnica, otroški sobi

Lokacija je primerna za mlade družine, saj je v radiusu 1 km vsa potrebna infrastruktura! Dvojčki bodo vseljivi v decembru 2019!

SITUACIJA

Hiše dvojčki - Slovenska Bistrica - lokacija

Možne so napake pri vnosu, za točne informacije nas kontaktirajte.
V ceni je vključena 9,5% stopnja DDV!

Prodajalec: ATRIUM NEPREMIČNINE d.o.o. (kliknite za več informacij in ceno!)

Investitor in izvajalec novogradnje:
SENMED d.o.o., Pekrska cesta 47e, 2000 Maribor