Išči

Galerija - foto / video

Vsak od tukaj predstavljenih projektov je zase pomemben delček v obsežnem mozaiku naših preteklih dejavnosti in iskreno jim tukaj ne dajemo pozornosti, ki bi si jih zares zaslužili. 

Stanovanjsko naselje Sončni gaj v Pivoli pri Mariboru

Na sončni lokaciji onkraj hrupnih cest a vendar blizu večjih trgovcev, šole... smo zgradili naselje dvostanovanjskih hiš dvojčkov, obdano z mirom, tišino, v objemu narave. 

Dva dvostanovanjska objekta v Slovenski Bistrici

Le nekaj korakov od centra naselja, tik ob cesti, smo zgradili dva dvojčka, v modernem minimalističnem slogu. 

Nadstandardni večstanovanjski blok v Mariboru

Nekoliko odmaknjeno od hrupa cest, a blizu komunikacijskih povezav, smo zgradili manjši večstanovanjski blok z nadstandardnimi večjimi stanovanji, ki smo jih razgibano umestili v objekt tako, da kar najbolje izkoristijo lokacijo v objektu in vpetost v okolje.

Dva večapartmajska bloka v Moravskih Toplicah

V umirjeni naravi, blizu termalnih izvirov Terme Moravske Toplice, smo zgradili dva večapartmajska bloka. Asfaltirali in uredili smo parkirne prostore za vse stanovalce. 

Gradbeni nadzor pri postavitvi jeklene konstrukcije v Muslimanskem kulturnem centru v Ljubljani

Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.

Gradbeni nadzor pri gradnji soseske Bellevue Living v Ljubljani

Soseska Bellevue Living je zasnovana trajnostno in je pisana na kožo sodobnega, urbanega sloga življenja... V fazi gradnje zahtevnega projekta je gradbeni nadzor eden pomembnejših dejavnikov zagotavljanja kvalitete in doseganja začrtanih ciljev gradnje. 
 

Stanovanjsko naselje Sončni gaj v Pivoli pri Mariboru

Nekaj video utrinkov iz gradbišča v Pivoli pri Mariboru.

Video posnetki so narejeni z dronom, med potekom gradbenih del. Razvidne so ralične faze v katerih so se nahajali objekto vzdolž ceste, ki je prav tako del urbanistične umestitve v okolje, ki smo ga izvedli. Izvedli smo vso komunalno infrastrukturo, s cesto in javno razsvetljavo, kanalizacijo in komunikacijskimi razvodi po PZI. Dokaj zahteven projekt, kjer smo vložili veliko truda, ki je bilo poplačano z obogatitvijo znanja za prihodnje gradbene podvige. Naselje Sončni gaj v Pivoli je sedaj (2021) deloma že naseljeno, vsak objekt že ima svojega lastnika.  
+386 41 580 193
Industrijska cona Studenci - Maribor